Цікаво
Кулінарні тренди - 2021
Пандемія внесла корективи навіть у кулінарні тренди. Якщо раніше вони будувалися в основному навколо нових продуктів або звичних інгредієнтів, але в несподіваному виконанні, то в цьому році гастрономічна мода складається з концепцій.
Ефективне управління рестораном
2-3 березня 2020р проходило навчання для директорів, власників підприємств котрі працюють в ресторанному секторі
Уніформа співробітників. Важливість питання
Власники закладів часто задаються питанням щодо уніформи персоналу. Тут важливо не недооцінювати важливість даного питання. Одні вважають за краще економити на уніформі і просто визначають якийсь дрес-код для всіх співробітників (білий верх, чорний низ, наприклад), а інші підходять до цього питання більш серйозно і замовляють для співробітників уніформу.
Економія енергії в ресторані
Питання економії на виробництві завжди було і буде актуальним, тому варто приділити цьому трохи уваги і прислухатися до наступних порад.
Тренди, які змінюють готельно-ресторанний бізнес
Відстежуючи тренди в сфері гостинності, можна краще зрозуміти запити гостей і побачити нові можливості для розвитку бізнесу.
Йтиметься про тренди, які визначають стратегії компаній в готельно-ресторанному бізнесі.
ЧОМУ ЗАКРИВАЮТЬСЯ РЕСТОРАНИ
Причин, чому ресторан осягає невдача, може бути досить багато. Однак тут ми розберемо тільки основні, найбільш поширені.