
МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
- Вартість участі — 750грн
- Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані всі деталі навчання
- За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 6 місяців)
Програма спеціально розроблена для керівників та працівників:
🟢 виробництв харчової продукції
🟢 компаній з постачання харчової продукції, логістичних компаній та складів
🟢 торгівельних мереж
🟢 відповідальних споживачів
🟢 готельно-ресторанного бізнесу
🟢 шкільних та дошкільних навчальних закладів
🟢 Держпродспоживслужби та міських адміністрацій
🟢 відділів та управлінь освітою
🟢 консалтингових та аудиторських компаній
🟢 компаній, які планують участь у тендерах
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від кращих фахівців України по контролю шкідників
- відповіді на всі свої запитання
- іменний сертифікат
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
- Основні вимоги щодо маркування харчових продуктів
- Правила та винятки з правил маркування для українських виробників та імпортерів
- На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів
- Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог маркування
- Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту

Бранчук Ольга
Тему розкриває і відповідає на запитання Ольга Бранчук з досвідом роботи:
✅ державним інспектором з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини
✅ державним аудитором системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок
✅ внутрішнього аудитора системи HACCP

Зареєструватись на захід
МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.