МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 5 занять по 2 години (з 14:00 до 16:00)
Оплата навчання
Показати більше
  • Вартість участі — 750грн
Умови навчання
Показати більше
  • Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані всі деталі навчання
  • За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
  • Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 6 місяців)
Цільова аудиторія
Показати більше

Програма спеціально розроблена для керівників та працівників:

🟢 виробництв харчової продукції
🟢 компаній з постачання харчової продукції, логістичних компаній та складів
🟢 торгівельних мереж
🟢 відповідальних споживачів
🟢 готельно-ресторанного бізнесу
🟢 шкільних та дошкільних навчальних закладів
🟢 Держпродспоживслужби та міських адміністрацій
🟢 відділів та управлінь освітою
🟢 консалтингових та аудиторських компаній
🟢 компаній, які планують участь у тендерах

ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ

УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
  • знання від кращих фахівців України з маркування харчової продукції
  • відповіді на всі свої запитання
  • іменний сертифікат 

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • Загальні вимоги до інформації для споживача про харчові продукти
  • Вимоги до назви продукту, тексту і зображень на упаковці
  • Обов’язки та права виробників харчової продукції
  • Відповідальність виробників та постачальників за порушення вимог законодавства
  • Особливості маркування продукції в умовах воєнного стану
  • Вимоги та особливості маркування м'яса та м'ясних виробів
  • Вимоги та особливості маркування риби та морепродуктів
  • Вимоги та особливості маркування яєць
  • Вимоги та особливості маркування молочної продукції
  • Вимоги та особливості маркування меду
  • Вимоги та особливості маркування фруктів, овочів та бобових
  • Вимоги та особливості маркування круп, спецій та іншої бакалійної продукції
  • Вимоги та особливості маркування кави, чаю, екстрактів кави та цикорію
  • Вимоги та особливості маркування горіхів та снеків
  • Вимоги та особливості маркування хлібобулочної продукції
  • Вимоги та особливості маркування кондитерської продукції
  • Вимоги та особливості маркування борошна та кондитерських інгредієнтів
  • Вимоги та особливості маркування продуктів з какао та шоколаду
  • Вимоги та особливості маркування харчових продуктів в закладах громадського харчування
  • Вимоги та особливості маркування маркування нефасованої продукції
  • Вимоги та особливості маркування продукції, яка реалізується через інтернет
  • Вимоги та особливості маркування переробленої і не переробленої рослинної продукції
  • Пакування та маркування швидкозаморожених харчових продуктів
  • Вимоги та особливості маркування алкогольних і слабоалкогольних напоїв
  • Вимоги та особливості маркування виноробної продукції
  • Вимоги та особливості маркування води питної
  • Вимоги та особливості маркування до фруктових соків
  • Маркування продуктів дитячого, дієтичного, спортивного харчування
  • Перевірка маркування харчових продуктів в Рітейлах та надання інформації споживачам про харчовий продукт
  • Нанесення позначок та емблем на етикетку
  • Формування етикетки імпортованих товарів
  • На що звернути увагу споживачу при купівлі продуктів
  • Процедура дій споживача при виявленні незрозумілої інформації на етикетці харчового продукту

Бранчук Ольга

З досвідом роботи:

  • державним інспектором з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини державним аудитором системи безпечності харчових продуктів та контролю критичних точок
  • внутрішнього аудитора системи HACCP

Вікторія Бойко

  • Спеціаліст з маркування і технічного регулювання
  • фахівець з маркування товарів ТОВ "НОВУС УКРАЇНА"
  • Більше 10 років досвіду роботи у таких компаніях як Fozzy Group (торгові мережі «Сільпо», «Фора», «Trash!»), ТОВ «Три Ведмеді».
  • Спеціалізується на розробці маркування для продовольчих та непродовольчих товарів з урахуванням вимог діючого законодавства
  • Досвід проведення експертизи розроблених дизайн-макетів маркування.

03.06.2024р (14:00-15:30)

06.06.2024р (14:00-15:30)

10.06.2024р (14:00-15:30)

13.06.2024р (14:00-15:30)

17.06.2024р (14:00-15:30)

20.06.2024р (14:00-15:30)

Зареєструватись на захід

МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.