ГІГІЄНІЧНЕ ONLINE-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ HoReCa

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 3 години (з 15:00 до 18:00)
Оплата навчання
Показати більше
  • Вартість — 300грн/учасника
  • При реєстрації 3-х і більше учасників, вартість — 200грн/учасника
  • Для груп учасників більше 10 чоловік — діє додаткова знижка
Умови навчання
Показати більше
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку (на вимогу учасника всі підтверждуючі оплату документи відправляються поштою)
  • Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані можливі варіанти і реквізити для оплати
  • За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
  • Кожному учаснику надається доступ до презентацій спікера (термін дії доступу - 6 місяців)
  • Після закінчення навчання передбачено обов'язкове онлайн-тестування учасників
  • Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат компанії PROFI CLUB: електронний або друкований (відправляється поштою)
Цільова аудиторія
Показати більше

Програма спеціально розроблена для працівників сфери HoReCa (ресторани, кафе, бари, їдальні) та невеликих виробництв (пекарні, кондитерські та інші цехи), а саме:

 - власники, директори та керівники закладів

 - шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники кухні

 - технологи та менеджери з якості

 - адміністратори, бартендери, менеджери бару

 - завідуючі складом та  постачальники

 - викладачі і майстри виробничих процесів ресторанних спеціальностей в навчальних закладах

ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ

УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
  • знання від кращих фахівців України по санітарії та гігієні
  • відповіді на всі свої запитання
  • доступ до презентацій спікера
  • іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після успішного проходження тестування

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • Гігієна та санітарія в закладі як основа харчової безпеки та системи HACCP
  • Вимоги законодавства щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в організації роботи закладів ресторанного господарства (громадського харчування) та торгівлі.
  • Відповідальність за порушення санітарних норм.
  • Санітарний режим підприємства та гігієнічні вимоги на потужності
  • Збудники інфекційних хвороб і отруєнь, які передаються через харчові продукти. Профілактика інфекційних хвороб
  • Ризики у харчовому продукті, які можуть спричинити шкідливий вплив на здоров'я людини.
  • Мікробіологічні аспекти. Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів.
  • Вимоги до приміщень, комунікацій та обладнання
  • Процедури прибирання, миття і дезінфекції
  • Здоров'я і гігієна персоналу. Медичні огляди персоналу та належна гігієнічна практика
  • Вимоги до спецодягу для персоналу
  • Температурні стандарти приготування та зберігання
  • Утилізація відходів, контроль шкідників 

Мухарська Людмила

  • Лікар вищої категорії та заслужених лікарів України
  • Досвід роботи на посаді лікар-бактеріолог, лікар-епідеміолог в СЕС МОЗ України
  • Досвід роботи директором Департаменту організації санітарно-епідеміологічного огляду МОЗ України
  • Досвід роботи першим заступником Головного державного санітарного лікаря України
  • Досвід проведення навчання за санітаріями та гігієнами більше 20 років
  • Освіта: Київський медичний інститут (санітарно-гігієнічний факультет)

Також гігієнічне навчання може проводитися у Вас в закладі в будь-якому місті України.

Деталі уточнюйте за (050) 530-74-79

Зареєструватись на захід

ГІГІЄНІЧНЕ ONLINE-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ HoReCa

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.