
ГІГІЄНІЧНЕ ONLINE-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ HoReCa
- Вартість — 200грн/учасника
- При реєстрації 3-х і більше учасників, вартість — 150грн/учасника
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку (на вимогу учасника всі підтверждуючі оплату документи відправляються поштою)
- Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані можливі варіанти і реквізити для оплати
- За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій спікера (термін дії доступу - 6 місяців)
- Після закінчення навчання передбачено обов'язкове онлайн-тестування учасників
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат компанії PROFI CLUB: електронний або друкований (відправляється поштою)
Програма спеціально розроблена для працівників сфери HoReCa (ресторани, кафе, бари, їдальні) та невеликих виробництв (пекарні, кондитерські та інші цехи), а саме:
- власники, директори та керівники закладів
- шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники кухні
- технологи та менеджери з якості
- адміністратори, бартендери, менеджери бару
- завідуючі складом та постачальники
- викладачі і майстри виробничих процесів ресторанних спеціальностей в навчальних закладах
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від кращих фахівців України по санітарії та гігієні
- відповіді на всі свої запитання
- доступ до презентацій спікера
- іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після успішного проходження тестування
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
- Гігієна та санітарія в закладі як основа харчової безпеки та системи HACCP
- Вимоги законодавства щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в організації роботи закладів ресторанного господарства (громадського харчування) та торгівлі.
- Відповідальність за порушення санітарних норм.
- Санітарний режим підприємства та гігієнічні вимоги на потужності
- Збудники інфекційних хвороб і отруєнь, які передаються через харчові продукти. Профілактика інфекційних хвороб
- Ризики у харчовому продукті, які можуть спричинити шкідливий вплив на здоров'я людини.
- Мікробіологічні аспекти. Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів.
- Вимоги до приміщень, комунікацій та обладнання
- Процедури прибирання, миття і дезінфекції
- Здоров'я і гігієна персоналу. Медичні огляди персоналу та належна гігієнічна практика
- Вимоги до спецодягу для персоналу
- Температурні стандарти приготування та зберігання
- Утилізація відходів, контроль шкідників

Мухарська Людмила
- Лікар вищої категорії та заслужених лікарів України
- Досвід роботи на посаді лікар-бактеріолог, лікар-епідеміолог в СЕС МОЗ України
- Досвід роботи директором Департаменту організації санітарно-епідеміологічного огляду МОЗ України
- Досвід роботи першим заступником Головного державного санітарного лікаря України
- Досвід проведення навчання за санітаріями та гігієнами більше 20 років
- Освіта: Київський медичний інститут (санітарно-гігієнічний факультет)

Також гігієнічне навчання може проводитися у Вас в закладі в будь-якому місті України.
Деталі уточнюйте за (050) 530-74-79
Зареєструватись на захід
ГІГІЄНІЧНЕ ONLINE-НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ HoReCa
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.