САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНЕ НАВЧАННЯ
Графік навчання
Показати більше
—
Тривалість навчання: 3 заняття (з 14:00 до 16:30)
Оплата навчання
Показати більше
- Вартість — 600грн/учасника
- При реєстрації 3-х і більше учасників, вартість — 500грн/учасника
Умови навчання
Показати більше
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку (на вимогу учасника всі підтверждуючі оплату документи відправляються поштою)
- Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані можливі варіанти і реквізити для оплати
- За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій спікера (термін дії доступу - 6 місяців)
- Після закінчення навчання передбачено обов'язкове онлайн-тестування учасників
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат компанії PROFI CLUB: електронний або друкований (відправляється поштою)
Цільова аудиторія
Показати більше
Навчання розроблене для працівників і керівників:
- готельно-ресторанного бізнесу
- шкільних та дошкільних закладів освіти
- підприємств харчової промисловості
- закладів торгівлі
- відділів та управління освітою
- постачальники та представники постачальників продукції
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів
- керівники компаній, які планують участь у тендерах
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від кращих фахівців України по санітарії та гігієні
- відповіді на всі свої запитання
- доступ до презентацій спікера
- іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після успішного проходження тестування
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
- Гігієна та санітарія в закладі як основа харчової безпеки та системи HACCP
- Вимоги законодавства щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в організації роботи
- Відповідальність за порушення санітарних норм
- Санітарний режим підприємства та гігієнічні вимоги на потужності
- Збудники інфекційних хвороб і отруєнь, які передаються через харчові продукти. Профілактика інфекційних хвороб
- Ризики у харчовому продукті, які можуть спричинити шкідливий вплив на здоров'я людини.
- Мікробіологічні аспекти. Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів.
- Санітарно-гігієнічні норми облаштування території, приміщень та комунікацій
- Процедури прибирання, миття і дезінфекції
- Здоров'я і гігієна персоналу. Медичні огляди персоналу та належна гігієнічна практика
- Вимоги до спецодягу для персоналу
- Температурні стандарти приготування та зберігання
- Утилізація відходів, контроль шкідників
Мухарська Людмила
- Лікар вищої категорії та заслужених лікарів України
- Досвід роботи на посаді лікар-бактеріолог, лікар-епідеміолог в СЕС МОЗ України
- Досвід роботи директором Департаменту організації санітарно-епідеміологічного огляду МОЗ України
- Досвід роботи першим заступником Головного державного санітарного лікаря України
- Досвід проведення навчання за санітаріями та гігієнами більше 20 років
- Освіта: Київський медичний інститут (санітарно-гігієнічний факультет)
Також гігієнічне навчання може проводитися у Вас в закладі в будь-якому місті України.
Деталі уточнюйте за (050) 530-74-79
Зареєструватись на захід
САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНЕ НАВЧАННЯ
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.