ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 8 годин (2 дні 15:00-19:00)
Оплата навчання
Показати більше
  • Вартість — 300грн за 1 учасника
  • Вартість при реєстрації 3-х і більше учасників — 250грн за 1 учасника
Умови навчання
Показати більше
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку (на вимогу учасника всі підтверждуючі оплату документи відправляються поштою)
  • Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані реквізити для оплати і детальні інструкції
  • За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
  • Кожному учаснику надсилаються електронні матеріали: нормативні документи з харчування і харчової безпеки
  • Кожному учаснику надається доступ до презентацій спікера (термін дії доступу - 6 місяців)
  • Після закінчення навчання передбачено обов'язкове онлайн-тестування учасників
  • Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат в електронному вигляді
  • За бажанням кожен учасник може отримати друкований сертифікат Новою Поштою, оплативши лише доставку за тарифами Нової Пошти
Цільова аудиторія
Показати більше
  • власники, засновники, директори та завідуючі шкільних та дошкільних закладів освіти
  • медичні працівники закладів освіти
  • кухарі та всі працівники харчоблоків навчальних закладів
  • організатори харчування дітей (ФОП, ТзОВ) в навчальних закладах та кейтерінгові компанії
  • працівники відділів та управлянь освіти
  • постачальники продукції та послуг для шкільних та дошкільних навчальних закладів

ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ

УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
  • знання від висококваліфікованих та практикуючих фахівців України з системи харчової безпеки та розробки меню в закладах освіти
  • іменний сертифікат Інституту післядипломної освіти після успішного проходження тестування
  • доступ до презентацій всіх спікерів
  • нормативні документи в електронному вигляді
  • відповіді на всі свої запитання

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • Програми-передумови щодо безпеки харчовання
  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP
  • Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
  • Формування та ведення документації 
  • Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
  • Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР
  • Оновлене законодавство щодо харчування дітей, роз'яснення норм 
  • Формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти
  • Дозволені та заборонені продукти, рекомендації та заборони для закладів освіти

ЖАННА КУШНІР

  • Начальник центру сертифікації систем менеджмента  ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології»

  • Досвід роботи: 13 років - в сфері сертифікації, стандартизації та метрології та 5 років - аудитор з сертифікації систем управління

ТЕТЯНА СКАПА

  • Керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України

Аналогічне або більш поглиблене навчання може проводитися у Вас в закладі або у Вашому регіоні. Деталі уточнюйте за (050) 530-74-79

Зареєструватись на захід

ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.