
ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ
Графік навчання
Показати більше
— ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 6 годин (2 дні 13:00-16:00)
Оплата навчання
Показати більше
- Вартість — 300грн за 1 учасника
- Вартість при реєстрації 3-х і більше учасників — 250грн за 1 учасника
Умови навчання
Показати більше
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку (на вимогу учасника всі підтверждуючі оплату документи відправляються поштою)
- Після реєстрації на вказану Вами електронну адресу будуть надіслані реквізити для оплати і детальні інструкції
- За день до дати навчання на електронну адресу кожного учасника надсилається посилання і коди для підключення
- Кожному учаснику надсилаються електронні матеріали: нормативні документи з харчування і харчової безпеки
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій спікера (термін дії доступу - 6 місяців)
- Після закінчення навчання передбачено обов'язкове онлайн-тестування учасників
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат в електронному вигляді
- За бажанням кожен учасник може отримати друкований сертифікат Новою Поштою, оплативши лише доставку за тарифами Нової Пошти
Цільова аудиторія
Показати більше
- власники, засновники, директори та завідуючі шкільних та дошкільних закладів освіти
- медичні працівники закладів освіти
- кухарі та всі працівники харчоблоків навчальних закладів
- організатори харчування дітей (ФОП, ТзОВ) в навчальних закладах та кейтерінгові компанії
- працівники відділів та управлянь освіти
- постачальники продукції та послуг для шкільних та дошкільних навчальних закладів
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від висококваліфікованих та практикуючих фахівців України з системи харчової безпеки та розробки меню в закладах освіти
- іменний сертифікат Інституту післядипломної освіти після успішного проходження тестування
- доступ до презентацій всіх спікерів
- нормативні документи в електронному вигляді
- відповіді на всі свої запитання
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
- Програми-передумови щодо безпеки харчовання
- Етапи впровадження та принципи системи HACCP
- Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
- Формування та ведення документації
- Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
- Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР
- Оновлене законодавство щодо харчування дітей, роз'яснення норм
- Формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти
- Дозволені та заборонені продукти, рекомендації та заборони для закладів освіти

ЖАННА КУШНІР
-
Начальник центру сертифікації систем менеджмента ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології»
-
Досвід роботи: 13 років - в сфері сертифікації, стандартизації та метрології та 5 років - аудитор з сертифікації систем управління
ТЕТЯНА СКАПА
- Керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України
Аналогічне або більш поглиблене навчання може проводитися у Вас в закладі або у Вашому регіоні. Деталі уточнюйте за (050) 530-74-79

Зареєструватись на захід
ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ HACCP ТА НОВОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.