Online-інтенсив “Система HACCP на харчоблоці закладу освіти”
Графік навчання
Показати більше
— ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 3 заняття (14:30 - 17:30)
Оплата навчання
Показати більше
- вартість — 800грн за 1 учасника
- вартість при реєстрації 3х і більше учасників — 700грн за 1 учасника
Умови навчання
Показати більше
- тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
- електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
- іменний сертифікат для кожного учасника після проходження тестування
- можливість готівкового / безготівкового розрахунку
Цільова аудиторія
Показати більше
Програма спеціально розроблена для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, а саме:
- шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники харчоблоків
- технологів та менеджерів з якості
- закупівельників, представників та завідуючих складів
- власників, директорів та завідуючих закладів освіти
- медичних працівників
- працівники відділів та управління освітою
- постачальники та представники постачальників продукції
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів
- керівники компаній, які планують участь у тендерах
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від кращих практикуючих фахівців України
- іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після проходження тестування
- доступ до презентацій спікерів
- відповіді на всі свої запитання
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
ЗАНЯТТЯ 1
- Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення;
- Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
- Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо;
- Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
- Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь);
- Здоров’я та гігієна персоналу;
ЗАНЯТТЯ 2
- Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності;
- Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби;
- Зберігання та використання токсичних сполук і речовин;
- Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками;
- Зберігання та транспортування;
- Контроль за технологічними процесами;
- Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів.
ЗАНЯТТЯ 3
- Розроблення НАССР-плану підприємства, створення групи НАССР.
- Підготовка до проведення аналізу небезпек, опис харчових продуктів і процесу їх виробництва.
- Визначення області вживання продукції, підтвердження технологічних процесів і блок-схем на об'єкті.
- Опис технологічних процесів виробництва і блок-схеми.
- Проведення аналізу небезпечних чинників. Оцінка ризиків – матриця ризиків і контролю.
- Визначення критичних точок контролю (етапів).
- Встановлення критичних меж.
- Встановлення системи моніторингу для кожної критичної контрольної точки.
- Коректування в критичних точках.
- Відстеження коригуючих заходів, проведення перевірки і огляду.
- Забезпечення безпеки харчової продукції у всіх критичних точках.
ПОГОРЕЦЬКА АЛЛА
-
Начальник центру сертифікації систем менеджмента ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології»
-
Досвід роботи: 13 років - в сфері сертифікації, стандартизації та метрології та 5 років - аудитор з сертифікації систем управління
Зареєструватись на захід
Online-інтенсив “Система HACCP на харчоблоці закладу освіти”
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.