Online-інтенсив “Система HACCP на харчоблоці закладу освіти”

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 3 заняття (15:00 - 19:00)
Оплата навчання
Показати більше
  • вартість — 600грн за 1 учасника
  • вартість при реєстрації 3х і більше учасників — 500грн за 1 учасника
  • вартість з відправкою друкованих матеріалів і сертифіката поштою — 750грн за 1 учасника
  • вартість при реєстрації 3х і більше учасників (з відправкою друкованих матеріалів і сертифіката поштою) — 600грн за 1 учасника
Умови навчання
Показати більше
  • тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
  • електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
  • іменний сертифікат для кожного учасника після проходження тестування
  • можливість готівкового / безготівкового розрахунку
Цільова аудиторія
Показати більше

Програма спеціально розроблена для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, а саме:

  • шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники харчоблоків
  • технологів та менеджерів з якості
  • закупівельників, представників та завідуючих складів
  • власників, директорів та завідуючих закладів освіти
  • медичних працівників
  • працівники відділів та управління освітою
  • постачальники та представники постачальників продукції
  • керівники групи HACCP
  • внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
  • консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів
  • керівники компаній, які планують участь у тендерах

ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ

УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
  • знання від кращих практикуючих фахівців України
  • іменний сертифікат компанії PROFI CLUB після проходження тестування
  • друковані матеріали (при умові додаткового запиту)
  • доступ до презентацій спікерів
  • відповіді на всі свої запитання

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

ЗАНЯТТЯ 1

  • Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення;
  • Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
  • Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо;
  • Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
  • Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь);
  • Здоров’я та гігієна персоналу;
  • Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності;
  • Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби;
  • Зберігання та використання токсичних сполук і речовин;
  • Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками;
  • Зберігання та транспортування;
  • Контроль за технологічними процесами;
  • Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів.

ЗАНЯТТЯ 2

  • Оновлене законодавство щодо харчування дітей, роз'яснення норм 
  • Створення, погодження і використання нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти
  • Дозволені та заборонені продукти, рекомендації та заборони для закладів освіти
  • Що має бути в меню при 1/3/5-разовому харчуванні
  • Технологічна документація на страви та вироби
  • Виконання норм в закладах освіти

ЗАНЯТТЯ 3

  • Розроблення НАССР-плану підприємства, створення групи НАССР.
  • Підготовка до проведення аналізу небезпек, опис харчових продуктів і процесу їх виробництва.
  • Визначення області вживання продукції, підтвердження технологічних процесів і блок-схем на об'єкті.
  • Опис технологічних процесів виробництва і блок-схеми.
  • Проведення аналізу небезпечних чинників. Оцінка ризиків – матриця ризиків і контролю.
  • Визначення критичних точок контролю (етапів).
  • Встановлення критичних меж.
  • Встановлення системи моніторингу для кожної критичної контрольної точки.
  • Коректування в критичних точках.
  • Відстеження коригуючих заходів, проведення перевірки і огляду.
  • Забезпечення безпеки харчової продукції у всіх критичних точках.

ЖАННА КУШНІР

  • Начальник центру сертифікації систем менеджмента  ТОВ «Науково-виробничий центр сертифікації, стандартизації та метрології»

  • Досвід роботи: 13 років - в сфері сертифікації, стандартизації та метрології та 5 років - аудитор з сертифікації систем управління

СКАПА ТЕТЯНА

  • Керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України

Зареєструватись на захід

Online-інтенсив “Система HACCP на харчоблоці закладу освіти”

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.