Online-інтенсив “Система HACCP для HoReCa”

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 3 заняття (15:00 - 18:00)
Оплата навчання
Показати більше
  • вартість — 600грн
  • З відправкою друкованих матеріалів і сертифіката поштою — 750грн
  • при бронюванні 3-х і більше місць — 500грн
Умови навчання
Показати більше
  • кількість учасників від 10 людей в групі
  • тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
  • електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
  • іменний сертифікат для кожного учасника
  • можливість готівкового / безготівкового розрахунку
Цільова аудиторія
Показати більше

Програма розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства:

  • власників, директорів та керівників закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
  • шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники кухоні
  • технологів та менеджерів з якості
  • закупівельників, представників та залучених складів
  • адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу

ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ

УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
  • знання від кращих практикуючих фахівців України
  • іменний сертифікат компанії PROFI CLUB
  • доступ до презентацій всіх спікера
  • відповіді на всі свої запитання

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

ДЕНЬ 1

  • Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення;
  • Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
  • Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо;
  • Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
  • Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь);
  • Здоров’я та гігієна персоналу;
  • Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності;

ДЕНЬ 2

  • Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби;
  • Зберігання та використання токсичних сполук і речовин;
  • Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками;
  • Зберігання та транспортування;
  • Контроль за технологічними процесами;
  • Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів.
  • Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок

ДЕНЬ 3

  • Розроблення НАССР-плану підприємства, створення групи НАССР.
  • Підготовка до проведення аналізу небезпек, опис харчових продуктів і процесу їх виробництва.
  • Визначення області вживання продукції, підтвердження технологічних процесів і блок-схем на об'єкті.
  • Опис технологічних процесів виробництва і блок-схеми.
  • Проведення аналізу небезпечних чинників. Оцінка ризиків – матриця ризиків і контролю.
  • Визначення критичних точок контролю (етапів).
  • Встановлення критичних меж.
  • Встановлення системи моніторингу для кожної критичної контрольної точки.
  • Коректування в критичних точках.
  • Відстеження коригуючих заходів, проведення перевірки і огляду.
  • Забезпечення безпеки харчової продукції у всіх критичних точках.

Погорецька Алла

  • Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»
  • Консультант з питань впровадження систем менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
  • Сертифікований аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005, НАССР) та систем управління якістю (ISO 9001)

Зареєструватись на захід

Online-інтенсив “Система HACCP для HoReCa”

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.