
Online-інтенсив “Система HACCP для HoReCa”
Графік навчання
Показати більше
— ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 3 заняття (13:00 - 16:00)
Оплата навчання
Показати більше
- вартість — 600грн
- З відправкою друкованих матеріалів і сертифіката поштою — 750грн
- при бронюванні 3-х і більше місць — 500грн
Умови навчання
Показати більше
- кількість учасників від 10 людей в групі
- тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори (сертифіковані аудитори по системі ХАССП)
- електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
- іменний сертифікат для кожного учасника
- можливість готівкового / безготівкового розрахунку
Цільова аудиторія
Показати більше
Програма розроблена для співробітників закладів ресторанного господарства:
- власників, директорів та керівників закладів: ресторани, кафе, бари, їдальні, пекарні, кондитерські
- шеф-кухарі, су-шефи, кухарі та всі працівники кухоні
- технологів та менеджерів з якості
- закупівельників, представників та залучених складів
- адміністраторів, бартендерів, менеджерів бару та всіх працівників залу
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання від кращих практикуючих фахівців України
- іменний сертифікат компанії PROFI CLUB
- доступ до презентацій всіх спікера
- відповіді на всі свої запитання
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
ДЕНЬ 1
- Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення;
- Вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
- Вимоги до планування та стану комунікацій – вентиляції, водопроводів, електро- та газопостачання, освітлення тощо;
- Безпечність води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
- Чистота поверхонь (процедури прибирання, миття і дезінфекції виробничих, допоміжних та побутових приміщень та інших поверхонь);
- Здоров’я та гігієна персоналу;
- Захист продуктів від сторонніх домішок; поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збір та видалення з потужності;
ДЕНЬ 2
- Контроль за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засоби профілактики та боротьби;
- Зберігання та використання токсичних сполук і речовин;
- Специфікації (вимоги) до сировини та контроль за постачальниками;
- Зберігання та транспортування;
- Контроль за технологічними процесами;
- Маркування харчових продуктів та поінформованість споживачів.
- Уніфікована форма акта перевірки - короткий інструктаж по проходженню перевірок
ДЕНЬ 3
- Розроблення НАССР-плану підприємства, створення групи НАССР.
- Підготовка до проведення аналізу небезпек, опис харчових продуктів і процесу їх виробництва.
- Визначення області вживання продукції, підтвердження технологічних процесів і блок-схем на об'єкті.
- Опис технологічних процесів виробництва і блок-схеми.
- Проведення аналізу небезпечних чинників. Оцінка ризиків – матриця ризиків і контролю.
- Визначення критичних точок контролю (етапів).
- Встановлення критичних меж.
- Встановлення системи моніторингу для кожної критичної контрольної точки.
- Коректування в критичних точках.
- Відстеження коригуючих заходів, проведення перевірки і огляду.
- Забезпечення безпеки харчової продукції у всіх критичних точках.

Погорецька Алла
- Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобал Менеджмент Бізнес»
- Консультант з питань впровадження систем менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
- Сертифікований аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ISO 22000:2005, НАССР) та систем управління якістю (ISO 9001)

Зареєструватись на захід
Online-інтенсив “Система HACCP для HoReCa”
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.