Online-зустріч “Особливості маркування натуральних харчових продуктів”
Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 1 заняття (16:00 - 17:00)
Оплата навчання
Показати більше
- Участь — безкоштовна
Умови навчання
Показати більше
- попередня онлайн-реєстрація учасників
Цільова аудиторія
Показати більше
Дана зустріч буде цікава і корисна керівникам і працівникам...
- підприємств харчової промисловості
- закладів торгівлі
- компаній з постачання харчової продукції
- готельно-ресторанного бізнесу
- шкільних та дошкільних закладів освіти
- відділів та управління освітою
- компаній, які планують участь у тендерах
ПІСЛЯ ВЕБІНАРУ
УЧАСНИКИ ОТРИМАЮТЬ
- знання і поради від кращих практикуючих фахівців України
- роз'яснення законодавства
- відповіді на всі свої запитання
- іменний сертифікат компанії PROFI CLUB за певних умов (детальний опис в листі зареєстрованим учасникам)
ПРОГРАМА ЗУСТРІЧІ
- Законодавча база в питаннях "натуральності" харчових продуктів
- Визначення "натуральний інгредієнт" та "натуральний продукт"
- Визначення "натуральне вино" та його використання
- Натуральні ароматизатори та їх позначення у складі харчових продуктів
- Цукор та сіль - натуральні інгредієнти чи ні?
- Сертифікація натуральних харчових продуктів
- Чи можна натуральний продукт маркувати як екологічний та органічний?
Вікторія Бойко
- Спеціаліст з маркування і технічного регулювання
- Фахівець з маркування товарів ТОВ "НОВУС УКРАЇНА"
- Більше 10 років досвіду роботи у таких компаніях як Fozzy Group (торгові мережі «Сільпо», «Фора», «Trash!»), ТОВ «Три Ведмеді».
- Спеціалізується на розробці маркування для продовольчих та непродовольчих товарів з урахуванням вимог діючого законодавства
- Досвід проведення експертизи розроблених дизайн-макетів маркування.
Зареєструватись на захід
Online-зустріч “Особливості маркування натуральних харчових продуктів”
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.