
ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ
- Участь — безкоштовна
- можливість отримання електронного сертифіката учасника
КОМУ ПОТРІБНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО БЕЗБАР'ЄРНІСТЬ ТА ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В СИСТЕМІ HORECA
- Власники бізнесу
- Керівники та працівники сфери HoReCa
- Підприємці, які бажають розпочати бізнес у сфері HoReCa
- Працівники місцевих адміністрацій та профільних міністерств
- Соціальні працівники та громадські організації
- Студенти, викладачі, майстри профільних навчальних закладів
Безбар'єрність - це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, в якому буде комфортно всім.Нині стратегія безбар'єрності стосується як людей з інвалідністю, а й людей похилого віку, тих, хто виховує дітей, це також питання захиста прав жінок.
Особлива увага – учасникам бойових дій, ветеранам війни. Нові реалії в роботі сфери HoReCa. Навчання персоналу та власників бізнесу, основна мета якого – створення комфортних умов сервісу на будь-якому етапі надання послуг всім членам у суспільстві без винятків, надання послуг та обслуговування без бар'єрі
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
- Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби.
- Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоров'я у вашій компанії.
- Інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі.
- Як зробити простір підприємств HORECA доступним для всіх, без обмежень.
- Ментальне здоров'я у колективі, у якому є особливіпрацівники.
- Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності
Спікери:
🔵 Ольга Михайлова, керівник тренінгового центру PROFI CLUB і співзасновник ГО "Ресторанна Гільдія"
🔵 Олена Булах, голова ГО "Ассоціація рестораторів та готельєрів" м. Дніпро
🔵 Оксана Бутурліна, директор центру компетенцій Федерації організацій роботодавців.

Зареєструватись на захід
ІНКЛЮЗИВНІСТЬ В РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.