Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP

Графік навчання
Показати більше
ONLINE, zoom
Тривалість навчання: 1 заняття (14:00 - 15:30)
Оплата навчання
Показати більше
  • Участь — безкоштовна
Умови навчання
Показати більше
  • можливість отримання електронного сертифіката учасника
Цільова аудиторія
Показати більше

Навчання розроблене для працівників і керівників:

  • готельно-ресторанного бізнесу
  • шкільних та дошкільних закладів освіти
  • підприємств харчової промисловості
  • закладів торгівлі
  • відділів та управліннь освітою
  • викладачів та студентів ВУЗ та ВПУ
  • постачальники та представники постачальників продукції
  • керівники групи HACCP 
  • внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
  • консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів 
  • керівники компаній, які планують участь у тендерах 

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

🟠 12 кроків розробки системи HACCP
🟠 Що таке критична контрольна точка (ККТ)
🟠 Чим ККТ відрізняється від точки контролю
🟠 Методологія визначення ККТ
🟠 Що таке критичні мені і які вони бувають
🟠 Документація щодо контролю у ККТ

Спікери:

Спікери:
🔵 Ольга Михайлова, керівник PROFI CLUB, тренер по підготовці до державних перевірок
🔵 Наталія Болгова, сертифікований тренер КДК МАТРА, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського НАУ
🔵 Олександр Гоман, координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, Сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініциативи, директор ТОВ “Alimentarius system management”

Зареєструватись на захід

Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.