
Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP
- Участь — безкоштовна
- можливість отримання електронного сертифіката учасника
Навчання розроблене для працівників і керівників:
- готельно-ресторанного бізнесу
- шкільних та дошкільних закладів освіти
- підприємств харчової промисловості
- закладів торгівлі
- відділів та управліннь освітою
- викладачів та студентів ВУЗ та ВПУ
- постачальники та представники постачальників продукції
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів
- керівники компаній, які планують участь у тендерах
ПРОГРАМА НАВЧАННЯ
12 кроків розробки системи HACCP
Що таке критична контрольна точка (ККТ)
Чим ККТ відрізняється від точки контролю
Методологія визначення ККТ
Що таке критичні мені і які вони бувають
Документація щодо контролю у ККТ
Спікери:
Спікери: Ольга Михайлова, керівник PROFI CLUB, тренер по підготовці до державних перевірок
Наталія Болгова, сертифікований тренер КДК МАТРА, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського НАУ
Олександр Гоман, координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, Сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініциативи, директор ТОВ “Alimentarius system management”

Зареєструватись на захід
Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.