
Михайлов Богдан
ОСВІТА:
- кухар 5 розряда
- фінансист (ЛДФЕІ)
- фахівець із стандартом НАССР
ДОСВІД РОБОТИ:
- в ресторанному бізнесі - 20 років
- шеф-кухарем - більше 10 років
- у всесвітньо відомих мережах ресторанів та готелів - більше 7 років
- відкриття більше 20 закладів
- проведення майстер-класів та тренінгів - понад 5 років
- впровадження та використання стандартів HACCP - більше 7 років
СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ:
- Європейська, середземноморська кухня
- Стандартизація технологічних процесів кухні ресторану
- Дієтичне, вегетаріанське, веганське харчування
- Відкриття та розвиток ресторанів, розробка та оновлення меню, підбір та навчання персоналу
НА ДАНИЙ МОМЕНТ:
- Директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія"
- Консультант і кандидат у аудитори стандартів НАССР