Доставка
Доставка напротязі декількох днів Новою Поштою

HACCP-ілюстрації для HoReCa

Унікальна пропозиція для HoReCa - HACCP-ілюстрації (стандартний набір):
    • найнижча ціна на ринку (600грн за набір з 55шт)
    • ілюстрації формату А4, заламіновані з обох боків
    • наявність різних наборів для різних галузей і розмірів закладів
    • якісна яскрава поліграфія
    • будь-яка форма оплати
    • можливість миття / дезінфекція матеріалів
    • довготривалі у використанні та зручні у кріпленні до поверхні (на двосторонній скотч)
Набір заламінованих HACCP-ілюстрацій (53 картинка) містить:
1 Правила для відвідувачів
2 Правила для працівників
3 Процедура підготовки до початку зміни
4 Процедура контролю стану виробничої зони
5 Перелік матеріалів заборонених до використання у виробничій зоні
6 Процедура закриття зміни
7 Правила використання і калібрування пірометрів
8 Алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях
9 Правила роботи з льодогенератором
10 Вимоги до предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами
11 Правила миття посуду у посудомийній машині
12 Правила миття посуду
13 Правила догляду за пароконвектоматом
14 Кольорова ідентифікація прибирального інвентаря
15 Етапи санітарної обробки виробничої зони
16 Правила санітарної обробки інвентарю
17 Правила чистки унітазу
18 Процедура миття сміттєвих баків
19 Табличка "Місце для обробки сміттєвих баків"
20 Правила догляду за паровивідною трубкою кавомашини
21 Програма генерального прибирання харчоблоку
22 Правила застосування рукавиць при роботі з продуктами харчування
23 Правила миття рук
24 Вимоги до зовнішнього вигляду кухаря
25 Табличка "Знімайте робочий одяг перед туалетом"
26 Правила зберігання і використання спеціального одягу і взуття
27 Правила прийому їжі правцівниками
28 Правила сортування відходів
29 Інструкція поводження з крихмим пластиком та склом
30 Правила збору та утилізації відходів
31 Програма профілактичних заходів для уникнення появи шкідників
32 Інструкція по роботі з небезпечними речовинами
33 Інструкція по вхідному контролю харчових продуктів
34 Процедура приймання продуктів
35 Правила контролю за продуктами довготривалого зберігання
36 Параметри довготривалого зберігання
37 Параметри зберігання сирих продуктів в холодильнику та морозильнику
38 Правила зберігання свіжих продуктів харчування
39 Параметри зберігання готових/оброблених продуктів
40 Правила зберігання заморожених продуктів харчування
41 Правила товарного сусідства
42 Табличка "Дотримуйтеся температурних режимів"
43 Кольорове кодування обробних дошок
44 Правила підготовки продуктів
45 Правила розморожування продуктів
46 Правила охолодження продуктів
47 Правила розігрівання продуктів
48 Правила підтримання продуктів в гарячому/холодному станах
49 Правила роботи з м’ясом
50 Процедура обробки яєць
51 Перелік основних алергенів
52 Правила маркування оборотної тари
53 Правила обробки рук шкірним антисептиком
Полегшуйте себе роботу - замовляйте ілюстрації у нас!!!
Переваги використання візуальної документації:
    • підвищує ефективність виконання інструкцій та процедур
    • можливість розміщення прямо на робочому місці
    • можливість використання для навчань на інструктажів
    • зручність миття та дезінфекції
    • доказ наявності стандартів для контролюючих органів
600грн
1

Замовити товар

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Замовити товар

HACCP-ілюстрації для HoReCa

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.