КОНСАЛТИНГ

Ми надаємо професійні послуги початківцям та досвідченим рестораторам в організації та управлінні закладами:

  1. Розробка меню ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Ваших побажань:
    • Розробка асортиментного переліку страв (основне, десертне, барне меню)
    • Складання технологічних та калькуляційних карт страв, участь в процесі формування цінової політики
    • Опрацювання меню і навчання персоналу кухні Вашого закладу
    • Консультування щодо постачальників та інгредієнтів
  2. Сприяння в підборі персоналу, навчання персоналу на наших тренінгах та практичних майстер-класах
  3. Комплексне оснащення Вашого підприємства
  4. Розробка і впровадження системи харчової безпеки в закладах ресторанного господарства

 

Наші послуги:

  • Ресторан "під ключ"
  • Ребрендинг ресторану
  • Антикризова програма ресторанів або кафе
  • Розробка концепції ресторану
  • Розробка і впровадження системи харчової безпеки
  • Бізнес планування
  • Технологічне проектування
  • Підбір і навчання співробітників
  • Розробка меню

Замовити послугу

Замовити послугу

Консалтинг

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.