ONLINE-КУРС "СПЕЦІАЛІСТ СИСТЕМИ ХАССП/HACCP В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ"
- при бронюванні місця за 4 тижні до початку навчання — 3000грн
- при бронюванні місця за тиждень до початку навчання — 3500грн
- при бронюванні місця менш ніж за тиждень до початку навчання — 4000грн
- Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
- Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
- Друковані матеріали (допоміжний посібник) для кожного учасника - відправляється поштою
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
- В кожній групі від 7 до 20 учасників
- Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
- Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
- Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандартів. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменні свідоцтво державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Програма спеціально розроблена для працівників шкільних та дошкільних навчальних закладів, а саме:
- власників, директорів та завідуючих закладів освіти
- медичних працівників
- кухарів та всіх працівників харчоблоків
- працівники відділів та управління освітою
- постачальники та представники постачальників продукції
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудиторів
- керівники компаній, які планують участь у тендерах
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ
ОТРИМАЮТЬ
- свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
- максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
- знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки
ОВОЛОДІЮТЬ
- навичками розробки основних робочих документів HACCP
- методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів
- техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації
ЗМОЖУТЬ
- розробити систему HACCP самостійно
- максимально легко пройти перевірку контролюючих систем HACCP органів
- пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
- проводити внутрішній аудит системи HACCP і звітувати по ньому
ПРОГРАМА КУРСУ
БЛОК 1. Основні принципи системи HACCP та відповідне законодавство
-
- Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства
- Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю в закладах освіти
- Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
- Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції в закладах освіти
- Вимоги до будівництва та приміщення, інженерних систем та технологічного обладнання в закладах освіти
- Відповідальність за порушення норм HACCP
БЛОК 2. Розробка та впровадження системи HACCP
-
- Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
- Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
- Забезпечення безпеки харчової продукції в усіх критичних точках
- Особливості фумігації в ресторанах та ПЕСТ-контроль
- Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
- Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
- Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
- Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР.
БЛОК 3. Проведення внутрішніх аудитів
-
- Роль, відповідальність, мотивація та кваліфікація спеціаліста по системі ХАССП
- Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудитів. Особливості внутрішнього аудиту
- Основи та принципи аудиту. Підготовка до аудиту, складання списку питань, моніторинг та аналіз документації.
- Розгляд форм і прикладів записів спеціаліста по системі ХАССП
- Діяльність з проведення аудиту. Керування програмою аудиту та його учасників. Роль лідера команди та відповідальність сторін
- Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригування та запобіжні дії. Ведення записів та робочих документів
- Моделювання різноманітних надзвичайних подій і розробка процедур дій
- Практичні групові/індивідуальні завдання та реальні індивідуальні кейси
- Формування бланків і заповнення шаблонів документів
ЛЕКТОРИ КУРСУ
Кушнір Жанна
- Досвід роботи більше 10 років - в сфері розробки і впровадження систем якості і безпечності
- Аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів
Михайлов Богдан
- Шеф-кухар з досвідом роботи більше 20 років (в т.ч. більше 12 років на керівних посадах)
- Сертифікований тренер з підготовки бизнесу до перевірок державних контролючих органів
- Сертифікований спеціаліст по стандартів НАССР
- Співзасновник та директор ГО «Ресторанна гільдія»
Мухарська Людмила
- Лікар вищої категорії
- Заслужений лікар України
Гілецький Іван
- Експерт з харчової безпеки
- Міжнародний провідний фахівець з розробки і впровадження систем безпеки харчової продукції HACCP, ISO 22000-2018
- Міжнародний Аудитор
- Незалежний консультант
Павлішен Юрій
- Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Графік і таймінг навчання
02.07.2024р (14:00-17:00)
04.07.2024р (14:00-17:00)
09.07.2024р (14:00-17:00)
11.07.2024р (14:00-17:00)
16.07.2024р (14:00-17:00)
23.07.2024р (14:00-17:00)
25.07.2024р (14:00-17:00)
Зареєструватись на захід
ONLINE-КУРС "СПЕЦІАЛІСТ СИСТЕМИ ХАССП/HACCP В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ"
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.