ONLINE-КУРС "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАССП/HACCP"

Графік навчання
Показати більше
Онлайн, zoom
Онлайн, zoom
Онлайн, zoom
Тривалість навчання: всього 10 занять по 3 години кожне (проводиться 2 рази на тиждень)
Оплата навчання
Показати більше
  • при бронюванні місця за 4 тижні до навчання — 3000грн
  • при бронюванні місця менш ніж за 4 тижні до навчання — 3500грн
Умови навчання
Показати більше
  • Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
  • Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
  • Друковані матеріали (допоміжний посібник) для кожного учасника - відправляється поштою
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
  • В кожній групі від 7 до 20 учасників
  • Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
  • Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
  • Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандартів. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
  • Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
  • Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменні свідоцтво державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Цільова аудиторія:
Показати більше

Програма спеціально розроблена для виробників, а саме:

 - власники, директори та управляючі

 - технологи та менеджери з якості

 - керівники групи HACCP 

 - внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації

 - консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів 

 - представники постачальників продукції

 - керівники компаній, які планують співпрацю з торговими мережами (особливо, якщо плануєте випуск продукції під власною торговою маркою)

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ

ОТРИМАЮТЬ
  • свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
  • максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
  • знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки в ресторанах
ОВОЛОДІЮТЬ
  • навичками розробки основних робочих документів HACCP
  • методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
  • техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації
ЗМОЖУТЬ
  • розробити систему HACCP самостійно
  • максимально легко пройти перевірку контролюючих систем HACCP органів
  • пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
  • проводити внутрішній аудит системи HACCP і звітувати по ньому

ПРОГРАМА КУРСУ

БЛОК 1. Основні принципи системи HACCP та відповідне законодавство

    • Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства
    • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю 
    • Політика підприємства в області харчової безпеки
    • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
    • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
    • Вимоги до будівництва та приміщення, інженерних систем та технологічного обладнання підприємств
    • Відповідальність за порушення норм HACCP

БЛОК 2. Розробка та впровадження системи HACCP

    • Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
    • Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
    • Забезпечення безпеки харчової продукції в усіх критичних точках
    • Особливості фумігації та ПЕСТ-контроль
    • Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
    • Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
    • Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
    • Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР.

БЛОК 3. Проведення внутрішніх аудитів

    • Роль, відповідальність, мотивація та кваліфікація аудитора. Вимоги до аудиторів
    • Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудиторів. Особливості внутрішнього аудиту
    • Основи та принципи аудиту. Підготовка до аудиту, складання списку питань, моніторинг та аналіз документації. 
    • Розгляд форм і прикладів записів аудитора
    • Діяльність з проведення аудиту. Керування програмою аудиту та його учасників. Роль лідера команди та відповідальність сторінки
    • Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригування та запобіжні дії. Ведення записів та робочих документів
    • Моделювання різноманітних надзвичайних подій і розробка процедур дій
    • Практичні групові/індивідуальні завдання та реальні індивідуальні кейси
    • Формування бланків і заповнення шаблонів документів    

ОСНОВНІ ЛЕКТОРИ КУРСУ

Погорецька Алла

  • Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобальний Менеджмент Бізнес»
  • Консультант з питань впровадження системи менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
  • Сертифікований аудитор системи управління безпекою харчових продуктів (ISO 22000: 2005, НАССР) та система управління якістю (ISO 9001)

Михайлов Богдан

  • Директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія"
  • Консультант і кандидат у аудитори за стандартом НАССР

Мухарська Людмила

  • Лікар вищої категорії
  • Заслужений лікар України

Графік і таймінг навчання

02.07.2024р (14:00-17:00)

05.07.2024р (14:00-17:00)

09.07.2024р (14:00-17:00)

12.07.2024р (14:00-17:00)

16.07.2024р (14:00-17:00)

19.07.2024р (14:00-17:00)

23.07.2024р (14:00-17:00)

Зареєструватись на захід

ONLINE-КУРС "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАССП/HACCP"

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.