ONLINE-КУРС "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАССП/HACCP"
- при бронюванні місця за 4 тижні до навчання — 3000грн
- при бронюванні місця менш ніж за 4 тижні до навчання — 3500грн
- Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
- Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
- Друковані матеріали (допоміжний посібник) для кожного учасника - відправляється поштою
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
- В кожній групі від 7 до 20 учасників
- Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
- Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
- Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандартів. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменні свідоцтво державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Програма спеціально розроблена для виробників, а саме:
- власники, директори та управляючі
- технологи та менеджери з якості
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів
- представники постачальників продукції
- керівники компаній, які планують співпрацю з торговими мережами (особливо, якщо плануєте випуск продукції під власною торговою маркою)
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ
ОТРИМАЮТЬ
- свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
- максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
- знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки в ресторанах
ОВОЛОДІЮТЬ
- навичками розробки основних робочих документів HACCP
- методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
- техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації
ЗМОЖУТЬ
- розробити систему HACCP самостійно
- максимально легко пройти перевірку контролюючих систем HACCP органів
- пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
- проводити внутрішній аудит системи HACCP і звітувати по ньому
ПРОГРАМА КУРСУ
БЛОК 1. Основні принципи системи HACCP та відповідне законодавство
-
- Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства
- Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю
- Політика підприємства в області харчової безпеки
- Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
- Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
- Вимоги до будівництва та приміщення, інженерних систем та технологічного обладнання підприємств
- Відповідальність за порушення норм HACCP
БЛОК 2. Розробка та впровадження системи HACCP
-
- Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
- Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
- Забезпечення безпеки харчової продукції в усіх критичних точках
- Особливості фумігації та ПЕСТ-контроль
- Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
- Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
- Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
- Процедури, що стосуються ефективного функціонування системи НАССР.
БЛОК 3. Проведення внутрішніх аудитів
-
- Роль, відповідальність, мотивація та кваліфікація аудитора. Вимоги до аудиторів
- Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудиторів. Особливості внутрішнього аудиту
- Основи та принципи аудиту. Підготовка до аудиту, складання списку питань, моніторинг та аналіз документації.
- Розгляд форм і прикладів записів аудитора
- Діяльність з проведення аудиту. Керування програмою аудиту та його учасників. Роль лідера команди та відповідальність сторінки
- Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригування та запобіжні дії. Ведення записів та робочих документів
- Моделювання різноманітних надзвичайних подій і розробка процедур дій
- Практичні групові/індивідуальні завдання та реальні індивідуальні кейси
- Формування бланків і заповнення шаблонів документів
ОСНОВНІ ЛЕКТОРИ КУРСУ
Погорецька Алла
- Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобальний Менеджмент Бізнес»
- Консультант з питань впровадження системи менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
- Сертифікований аудитор системи управління безпекою харчових продуктів (ISO 22000: 2005, НАССР) та система управління якістю (ISO 9001)
Михайлов Богдан
- Директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія"
- Консультант і кандидат у аудитори за стандартом НАССР
Мухарська Людмила
- Лікар вищої категорії
- Заслужений лікар України
Графік і таймінг навчання
02.07.2024р (14:00-17:00)
05.07.2024р (14:00-17:00)
09.07.2024р (14:00-17:00)
12.07.2024р (14:00-17:00)
16.07.2024р (14:00-17:00)
19.07.2024р (14:00-17:00)
23.07.2024р (14:00-17:00)
Зареєструватись на захід
ONLINE-КУРС "ВНУТРІШНІЙ АУДИТОР СИСТЕМИ ХАССП/HACCP"
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.