ONLINE-КУРС "ДІЄТОЛОГІЯ І ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ"
Графік навчання
Показати більше
— Онлайн, zoom
— Онлайн, zoom
Тривалість навчання: всього 6 занять по 2 години кожне (проводиться 2 рази на тиждень)
Оплата навчання
Показати більше
- при бронюванні місця за 4 тижні до навчання — 2000грн
- при бронюванні місця менш ніж за 4 тижні до навчання — 2500грн
Умови навчання
Показати більше
- Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
- Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи
- Друковані матеріали (допоміжний посібник) для кожного учасника - відправляється поштою
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
- В кожній групі від 7 до 20 учасників
- Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
- Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
- Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандартів. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменні свідоцтво державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Цільова аудиторія:
Показати більше
Програма спеціально розроблена для:
- медсестер і дієтсестер закладів освіти
- дієтсестер закладів охорони здоров'я
- кухарів закладів харчування
- всіх зацікавлених в даній тематиці
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ
ОТРИМАЮТЬ
- свідоцтво державного навчального закладу (72 години - 2,4 кредита ЄКТС)
- іменний сертифікат тренінгового центру PROFI CLUB українською та англійською мовами
- максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали
- допоміжні документи в електронному вигляді
- доступ до презентацій всіх спікерів
- знання від кращих практикуючих фахівців України з дієтології
- відповіді на всі запитання учасників
ПРОГРАМА КУРСУ
- Законодавство про охорону здоров’я та нормативні документи, що регламентують діяльність закладів охорони здоров’я та закладів освіти. Законодавство щодо харчування дітей та дорослих зі специфічними потребами
- Права, обов’язки та відповідальність спеціалістів з дієтичного харчування.
- Основи дієтології і дієтетики. Анатомія та фізіологія травної системи.
- Здорове харчування та його роль. Види систем харчування
- Організація лікувально-профілактичного та дієтичного харчування в освітніх, рекреаційних та лікувально-профілактичних установах
- Режими прийому їжі. Формули для розрахунку калорій та денної норми нутрієнтів. Питний режим Мікробіом та різноманіття раціону.
- Макронутрієнти й мікронутрієнти. Основні поживні речовини та їх функції для організму
- Потреби споживачів у основних харчових продуктах і збалансованість добового раціону
- Визначення складу і енергетичної цінності окремих страв
- Особливості лікувальної кулінарії та дієтотерапії
- Технологія приготування страв. Контроль за приготуванням їжі
- Строки реалізації продуктів харчування та умови їх збереження
- Правила оформлення профільної документації
- Формування нового меню в закладах шкільної та дошкільної освіти
- Проведення протиепідемічних заходів. Методи асептики та антисептики
- Організація санітарно-протиепідемічного та лікувально-охоронного режимів
- Принципи медичної деонтології та медичної етики
ОСНОВНІ ЛЕКТОРИ КУРСУ
Мухарська Людмила
- Лікар вищої категорії
- Заслужений лікар України
Михайлов Богдан
- шеф-кухар з більш ніж 20-річним досвідом роботи
- директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія"
- викладач ІПДО НУХТ
Паска Марія
- професорка і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК
Скапа Тетяна
- Керівник експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров'я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров'я України
Муштрук Ольга
- лікар-дієтолог вищої категорії
Графік і таймінг навчання
04.06.2024р (14:00-16:00)
07.06.2024р (14:00-16:00)
11.06.2024р (14:00-16:00)
14.06.2024р (14:00-16:00)
18.06.2024р (14:00-16:00)
21.06.2024р (14:00-16:00)
Зареєструватись на захід
ONLINE-КУРС "ДІЄТОЛОГІЯ І ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ"
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.